top of page

άγχος πριν το γάμο


Έχοντας χρόνια εμπειρίας στην φωτογράφιση γάμων δεν θυμάμαι ποτέ να μην έχω δεχτεί τις παρακάτω ερωτήσεις από τους εκάστοτε μελλόνυμφους .-Πες μας σε παρακαλώ τι να προσέξουμε ,τι έχεις δεις να πηγαίνει άσχημα σε έναν γάμο.

Η απάντησή μου είναι σχεδόν πάντα η ίδια. Σε τριάντα χρόνια έχω δει όλους τους προγραμματισμένους γάμους να έχουν πραγματοποιηθεί και τίποτα δεν έχει πάει ακραία λάθος.

-Το άγχος είναι ένας τρόπος αφύπνισης του ανθρώπινου μηχανισμού .Οπότε είναι καλό και σημαντικό να υπάρχει .Θα πρέπει να ανησυχείτε μάλλον όταν δεν υπάρχει καθόλου άγχος.

-Πολλές από τις μέλλουσες νύφες προβληματίζονται διότι έχουν υπερβολικό άγχος . Όμως αυτό είναι η ένδειξη ότι πρόκειται να κάνετε κάτι πολύ σημαντικό για σας ,ότι θέλετε να πάει απόλυτα καλά . Ίσως η ανησυχία σε κάποιους να εντείνεται επειδή είναι έτσι η φύση της ιδιοσυγκρασία τους .

- Να γνωρίζετε ότι η ανάλογη χρήση των επιθέτων μπροστά από τα ουσιαστικά και τα ονόματα επηρεάζει την σκέψη μας και ρυθμίζει την συμπεριφορά μας .

Καλύτερα λοιπόν να σκεφτείτε ότι έχετε δημιουργικό ,αφυπνιστικό ,καλό άγχος πριν το γάμο .

- Να θυμάστε επίσης ότι για την χρονική περίοδο αλλά και την ημέρα του γάμου σας θα έχετε τον ρόλο του μάνατζερ .

Όλοι οι μάνατζερ έχουν άγχος πριν από ένα project .Το μεγαλύτερο όμως προτέρημα αυτών είναι η ανάθεση των εργασιών και η εμπιστοσύνη στα κατάλληλα άτομα .

Αν έχετε ακούσει οι καλύτεροι managers δεν είναι συγκεντρωτικοί .Δηλαδή δεν συγκεντρώνουν όλες τις εργασίες επάνω στους ίδιους .

Προσπαθήστε να αναθέσετε όσες πιο πολλές εργασίες μπορείτε σε κατάλληλους επαγγελματίες Ακόμα και ολόκληρη η οργάνωση του γάμου μπορεί να ανατεθεί σε έναν επαγγελματία οργάνωσης events .

Επίσης εκμεταλλευτείτε στο έπακρον την βοήθεια που μπορείτε να πάρετε από φίλους και συγγενείς . Είναι άκρως σημαντική .

17 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page